E-cruiter HR bot

E-cruiter HR bot

Automatiseer uw Rekruteringsproces met Onze WhatsApp Chatbot en Bereik Millenials en Generatie Z via Social Media Campagnes


Introductie

In een wereld waar technologie en communicatie in een razendsnel tempo evolueren, blijft het rekruteringsproces vaak achter. Socialise presenteert E-cruiter, een revolutionaire oplossing die de manier waarop bedrijven talent aantrekken en behouden, transformeert.


Wat is E-cruiter?

E-cruiter is een geavanceerde WhatsApp chatbot die naadloos integreert met uw rekruteringsstrategie. Gecombineerd met doelgerichte campagnes op Facebook en Instagram, biedt E-cruiter een totaaloplossing voor het aantrekken, screenen en onboarden van nieuw talent.


Waarom E-cruiter?

Bereik de Juiste Doelgroep

Met onze social media campagnes bereikt u moeiteloos Millenials en Generatie Z, de talenten van de toekomst.

Automatisering

Van pre-screening tot het plannen van interviews, E-cruiter automatiseert het hele proces, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Extra Diensten

Naast het basis rekruteringsproces biedt E-cruiter ook extra diensten zoals WhatsApp-interviews en een gestroomlijnde onboarding.


Hoe Werkt Het?

  1. Lancering van de Campagne: We zetten een op maat gemaakte campagne op via Facebook en Instagram.
  2. Eerste Contact: Geïnteresseerde kandidaten krijgen de mogelijkheid om via WhatsApp met E-cruiter te communiceren.
  3. Pre-screening: E-cruiter stelt een reeks vragen om de geschiktheid van de kandidaat te beoordelen.
  4. Interview Planning: Geschikte kandidaten worden automatisch uitgenodigd voor een vervolggesprek.
  5. Onboarding: Zodra een kandidaat is aangenomen, helpt E-cruiter bij de onboarding, zodat de nieuwe medewerker zich snel thuis voelt.

Neem Vandaag Nog de Stap naar Geautomatiseerde Rekrutering

Bent u klaar om uw rekruteringsproces naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op en ontdek wat E-cruiter voor uw bedrijf kan betekenen.

Socialise specialiseert zich in het bouwen van intelligente AI-chatbots voor bedrijven. We transformeren communicatie, verhogen efficiëntie en verlagen kosten door geavanceerde automatisering en gepersonaliseerde klantinteracties.