i

Pricing_

ONZE PRIJZEN_

 

Bij Socialise begrijpen we dat elke onderneming uniek is, en daarom bieden we oplossingen op maat die aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget. Onze prijsstructuur is zo ontworpen dat deze transparant en flexibel is, zodat u altijd krijgt wat u nodig heeft zonder verborgen kosten. Een belangrijk kenmerk van onze dienstverlening is onze maandelijkse prijsstructuur. Deze omvat alles: van onderhoud en aanpassingen tot 24/7 support en continue verbeteringen. Dit model stelt ons in staat om een langdurige relatie met u op te bouwen en te zorgen dat uw chatbot altijd optimaal presteert.

Het is belangrijk om te begrijpen dat een chatbot niet zomaar een eenmalige aankoop is. In feite is het een virtuele werknemer die continu moet worden getraind en bijgeleerd. Net zoals u investeert in de groei en ontwikkeling van uw menselijke medewerkers, vereist een chatbot ook constante aandacht en verbetering.

De kosten van een chatbot kunnen variëren en worden beïnvloed door verschillende factoren. Deze omvatten de functionaliteit, zoals het verschil tussen een eenvoudige FAQ-bot en een geavanceerde AI-gestuurde bot, en het aantal systemen waarmee de bot moet worden geïntegreerd, zoals CRM- en e-commerceplatforms. Andere factoren zijn het ontwerp en de gebruikerservaring, waaronder aangepaste branding en meertalige ondersteuning, evenals de implementatietijdlijn en eventuele extra kosten voor versnelde levering. Onderhoud, updates, en extra diensten zoals data-analyse en teamtraining zijn ook inbegrepen in onze uitgebreide servicepakketten.

Kortom, bij Socialise geloven we in een samenwerking op lange termijn en onze maandelijkse prijsstructuur weerspiegelt deze filosofie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte die is afgestemd op uw unieke behoeften.

Socialise specialiseert zich in het bouwen van intelligente AI-chatbots voor bedrijven. We transformeren communicatie, verhogen efficiëntie en verlagen kosten door geavanceerde automatisering en gepersonaliseerde klantinteracties.