Socialise

Use CasesVAN STREETFOOD TOT SUCCES: HOE SOCIALISE MI! STREETFOOD HIELP OM B2B-LEADS TE SKYROCKETEN

VAN STREETFOOD TOT SUCCES: HOE SOCIALISE MI! STREETFOOD HIELP OM B2B-LEADS TE SKYROCKETEN

Interview Stenn Mi! Streetfood from Socialise on Vimeo.

Uitdaging: Mi! Streetfood, een Belgische marktleider in streetfood catering, wilde het aantal B2B-leads voor evenementen en feesten verhogen. Het bedrijf streeft naar een tiptop-service, toffe sfeer en heerlijke gerechten, maar had moeite om dit effectief te communiceren naar een breder zakelijk publiek.

Oplossing: Socialise ontwikkelde een uitgekiende strategie die de kracht van Facebook en Instagram campagnes combineerde met de directheid van WhatsApp-communicatie.

Implementatie: Na een grondige analyse van de markt en het identificeren van de doelgroepen, lanceerden we aantrekkelijke advertentiecampagnes op sociale media. Tegelijkertijd implementeerden we een WhatsApp-bot om de communicatie met potentiële klanten te stroomlijnen en snel te kunnen reageren op vragen en offerteaanvragen.

Resultaten: De resultaten waren niets minder dan spectaculair. Mi! Streetfood zag een exponentiële stijging in het aantal leads voor B2B-evenementen en feesten. Het bedrijf geniet nu van een robuuste online aanwezigheid en heeft zijn klantbetrokkenheid aanzienlijk vergroot.

Conclusie: De samenwerking tussen Socialise en Mi! Streetfood toont aan hoe een goed uitgedachte digitale marketingstrategie kan leiden tot indrukwekkende resultaten. Met de juiste mix van creativiteit, technologie en data-analyse hebben we Mi! Streetfood geholpen om hun zakelijke doelen te bereiken en hun klantbetrokkenheid naar een hoger niveau te tillen.

By janschevenels

2 oktober 2023

PREV POST

Socialise specialiseert zich in het bouwen van intelligente AI-chatbots voor bedrijven. We transformeren communicatie, verhogen efficiëntie en verlagen kosten door geavanceerde automatisering en gepersonaliseerde klantinteracties.