Socialise

Use CasesAltijd Bereikbaar, Altijd Klantgericht: Hoe Socialise Gervi’s Klantenservice Transformeerde met een WhatsApp Bot

Altijd Bereikbaar, Altijd Klantgericht: Hoe Socialise Gervi’s Klantenservice Transformeerde met een WhatsApp Bot

Uitdaging: Gervi, een toonaangevende Belgische aanbieder van wellness-oplossingen zoals jacuzzi’s en sauna’s, zocht naar manieren om hun klantenservice te verbeteren. Ze wilden een platform waar klanten gemakkelijk vragen kunnen stellen, een onderhoud kunnen inplannen, en showrooms kunnen vinden.

Oplossing: Socialise nam de uitdaging aan en ontwikkelde een WhatsApp-chatbot die specifiek is ontworpen om aan de behoeften van Gervi en hun klanten te voldoen.

Implementatie: Na een gedetailleerde behoefteanalyse implementeerden we de WhatsApp-bot als een naadloos onderdeel van Gervi’s klantenservice. De bot is geprogrammeerd om een breed scala aan vragen te beantwoorden, onderhoud in te plannen en informatie over showrooms te verstrekken.

Voordelen:

  • 24/7 beschikbaarheid voor klantvragen
  • Snelle en efficiënte planning van onderhoud
  • Gemakkelijke toegang tot showroomlocaties
  • Verhoogde klanttevredenheid door directe en snelle communicatie

Resultaten: De resultaten zijn zeer positief. Gervi heeft een aanzienlijke verbetering gezien in klanttevredenheid en efficiëntie van hun klantenservice.

Conclusie: De samenwerking tussen Socialise en Gervi illustreert de kracht van moderne chatbot-technologie in het verbeteren van klantenservice. Met de implementatie van de WhatsApp-bot hebben we Gervi geholpen om hun klantenservice naar een hoger niveau te tillen.

Socialise specialiseert zich in het bouwen van intelligente AI-chatbots voor bedrijven. We transformeren communicatie, verhogen efficiëntie en verlagen kosten door geavanceerde automatisering en gepersonaliseerde klantinteracties.